Hoge kwaliteit, lage kosten: Zeeman vertrouwt op DKV Mobility voor on-the-road-payments (2024)

Hoge kwaliteit, lage kosten: Zeeman vertrouwt op DKV Mobility voor on-the-road-payments

Zeeman werd in 1967 opgericht door Jan Zeeman en is uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in het Nederlandse en buitenlandse straatbeeld. Het bedrijf – dat voluit Zeeman TextielSupers B.V. heet – is gespecialiseerd in kleding en textiel en heeft ongeveer 1.350 vestigingen verspreid over acht landen, waaronder België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Bij Zeeman geloven ze dat betaalbaarheid en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het bedrijf omarmt het principe van ‘zuinigheid’, een typisch Nederlands concept dat staat voor zowel spaarzaamheid als zorgzaamheid. Dit principe is verweven in alle facetten van hun bedrijfsvoering: van het zorgvuldig omgaan met grondstoffen en energie tot het zorgen voor goede arbeidsomstandigheden voor medewerkers. Ook is Zeeman sinds 2019 lid van de Fair Wear Foundation, wat betekent dat de mensen die hun kleding en textiel produceren onder veilige omstandigheden werken, een leefbaar loon ontvangen en niet worden blootgesteld aan excessieve overuren.

Efficiënte logistiek

Het bevoorraden van alle Zeeman-winkels vereist een betrouwbaar en doordacht logistiek netwerk. Lucinda Vermond, wagenparkbeheerder bij Zeeman: "Zuinig is een kernbegrip dat niet alleen in onze producten, maar ook in onze logistieke keuzes en ons wagenparkbeheer terugkomt. We beheren een eigen wagenpark van 120 personenwagens en 65 vrachtwagens, verspreid over acht landen. Bij elke beslissing die we nemen, houden we rekening met zuinig zijn: zowel op materialen als op mens en milieu. Dit betekent dat we onze chauffeurs niet alleen trainen om zo efficiënt mogelijk te rijden, maar ze ook aanmoedigen om bij goedkopere tankstations te tanken.

Waarom DKV Mobility?

Eenvoud en efficiëntie zijn essentieel voor Zeeman. Lucinda Vermond: "We geloven dat dingen beter worden als je ze eenvoudig maakt. Daarom besloten we in 2020 om alles rondom 'on-the-road'-betalingen, zoals tol en brandstof, maar ook de financiële services zoals accijnsteruggave, voor ons hele Europese wagenpark onder te brengen bij DKV Mobility. Dit stroomlijnt onze processen, bespaart tijd en maakt onze administratie eenvoudiger. We hadden al positieve ervaringen met DKV Mobility en het feit dat ze voor alles een oplossing bieden, van tankkaarten tot tolboxen en digitale tools om uitgaven te monitoren – en dat voor heel Europa, sluit echt goed aan bij onze behoeften. Voorheen gebruikten we in sommige landen nog tankkaarten van andere leveranciers, maar het was veel praktischer om alles via DKV Mobility te regelen. Bovendien hebben we goede prijsafspraken kunnen maken, wat goed past bij onze focus op zuinigheid."

De toekomst is duurzaam

Naast het borgen van eerlijke arbeidsomstandigheden en het inzetten op de verduurzaming van het productieproces van de artikelen die Zeeman verkoopt, werkt Zeeman ook actief aan het verduurzamen van het wagenpark. "We hebben, naast de vele hybride personenwagens, 20 elektrische personenwagens in gebruik en er komen binnenkort meer bij. Ons doel is om ons wagenpark verder te vergroenen door zo veel mogelijk elektrisch of hybride te rijden," vertelt Lucinda. Voor vrachtwagens ligt de transitie echter ingewikkelder. "Waterstof is nog relatief duur en niet ver genoeg ontwikkeld voor onze toeppasing. Daarnaast is de laadinfrastructuur voor elektrische vrachtwagens in onze regio nog onvoldoende ontwikkeld door netcongestie in Gemeente Alphen aan den Rijn. We willen graag vooruit, dus we hebben met plezier proefgereden in een elektrische truck om toch te kunnen testen, en we blijven de ontwikkelingen op de voet volgen," aldus Lucinda.

Tevreden over de samenwerking

Zeeman is zeer tevreden over de samenwerking met DKV Mobility. "Het persoonlijke contact met Peter Nienhuis en het team van DKV Mobility is voor ons van grote waarde. Ze staan altijd klaar om ons te helpen en zorgen ervoor dat we goed op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen, zoals de nieuwe Duitse tolheffing," vertelt Lucinda. "Het tijdig ontvangen van deze informatie is cruciaal voor ons, omdat het ons in staat stelt om beter in te spelen op veranderingen en onze kosten nauwkeurig te beheren. Hoewel we op tol zelf niet kunnen besparen, helpt de goede informatievoorziening van DKV Mobility ons wel om verrassingen te voorkomen en onze uitgaven beter te voorspellen. DKV Mobility en Zeeman delen dezelfde visie: lage kosten en hoge kwaliteit. Daarom zijn we zo'n goede match." Peter Nienhuis, accountmanager bij DKV Mobility, voegt daaraan toe: "Bij DKV Mobility willen we onze klanten niet alleen efficiënte oplossingen bieden, maar ook persoonlijke service. We zijn trots op de relatie die we met Zeeman hebben opgebouwd en kijken ernaar uit om hen ook in de toekomst te blijven ondersteunen."

Hoge kwaliteit, lage kosten: Zeeman vertrouwt op DKV Mobility voor on-the-road-payments (2024)
Top Articles
PASTURE, PASTURE, PASTURE!!! | Wagener, Aiken County, South Carolina
What to do in Las Vegas this week (August 1-7, 2024 edition)
Social Security Administration Lawton Photos
Maricopa County Property Assessor Search
Walmart Automotive Number
Who is on the FBI Most Wanted list cryptocurrency?
What Auto Parts Stores Are Open
Best Fantasy Basketball Team
Spanish Speaking Daycare Near Me
Public Agent.502
Amc Theatres Website
Ecolab Mppa Charges
Peanut Oil Can Be Part Of A Healthy Diet — But Only If It's Used This Way
Kitchen Song Singer Violet Crossword
Vonage Support Squad.screenconnect.com
Dallascowgirl Leaked Of
Wasmo Link Telegram
Ninaisboring
2021 Lexus IS 350 F SPORT for sale - Richardson, TX - craigslist
Secret Stars Sessions Julia
Craiglist Rhode Island
More Apt To Complain Crossword
Caldwell Idaho Craigslist
Insulated Dancing Insoles
Loss Payee And Lienholder Addresses And Contact Information Updated Daily Free List Bank Of America
Omaha Steaks Molten Lava Cake Instructions
Vegamovies Marathi
David Goggins Is A Fraud
Fto Kewanee
Free Time Events/Kokichi Oma
Craigslist Gigs Wichita Ks
Core Relief Texas
San Diego Cars And Trucks Craigslist
South Louisiana Community College Bookstore
Quarante ans après avoir arrêté, puis changé le temps
Methstreams Boxing Live
Pipa Mountain Hot Pot渝味晓宇重庆老火锅 Menu
Candy Land Santa Ana
Need flooring installation? Carpet Hardwood floor Vinyl plank Laminate - skilled trade services - craigslist
5Gomovies
Kcu Sdn
Degreeworks Sbu
Ssndob Cm
Sound Of Freedom Showtimes Near Wellborne Cinema
Ups Customer Center Locations
Kronos.nyp
Arcanis Secret Santa
Order Irs Tax Forms Online
Lesson 8 Skills Practice Solve Two-Step Inequalities Answer Key
Trivago Anaheim California
Dumb Money Showtimes Near Regal Eastview Mall
Gunsmoke Noonday Devil Cast
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 5781

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.